Téli Teremtorna

Sok szeretettel köszöntöm az oldal olvasóit, megkezdem a 2017-es év tudósítását a futballcsapataink felkészüléséről, eredményeiről.
Ahogy az utolsó tudósításban említettem, decemberben került megrendezésre – ami “átnyúlt” egy kicsit januárba is – a 10 csapatos “Téli Teremtorna” kispályás labdarúgó bajnokság. A felnőtt csapat több játékosa is a rég megszokott baráti társaságokban játszottak, még az Ifi és Serdülő csapataink meghatározó játékosai, együtt próbáltak szerencsét, mérették meg magukat. Az U16-os csapatunk bár “szerény” eredményt ért el, azért nyugodtan mondhatjuk, hogy tisztességgel helyt álltak, mindenkinek méltó ellenfelük voltak. (itt most tényleg a részvétel volt a fontos, nem az eredmény… majd jövőre… 🙂 )
Az Ifi csapatunk viszont már kiválóan szerepelt. Meghatározó csapatként, végig szoros, izgalmas mérkőzéseket játszva a kiváló 3. helyet szerezték meg. A döntő mérkőzést – a várakozásoknak megfelelően – az “OLYHA” és a “ROMBOLÓK” csapatai vívták, amit végül az előbbi csapat, azaz az “OLYHA” (a képen) nyert meg. Téli Teremtorna végeredmény: 1- OLYHA, 2- ROMBOLÓK, 3-IFI

Tóth József
forrás: Bakonycsernye Sport facebook