Elkezdődött a felkészülés

A BBSE felnőtt csapata Január közepén – heti két tornatermi edzéssel – megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. Az ilyenkor szokásos alapozási edzések zajlanak, de azért már a játék is helyet kapott a felkészülésben, hiszen Január 28.-án megkezdődött a “szokásos” Téli Műfüves nagypályás bajnokság. Bakonycsernyét a Fehérvárcsurgóval, Sárkeresztessel és a Mór II. csapataival sorsolták össze. Az első mérkőzést Fehérvárcsurgó ellen játszották a fiúk, ahol mondhatjuk, hogy “idény elejei” formában, 1-1-es döntetlent értek el. (Itt szeretném megjegyezni, hogy a csapat összetétele nem változott, azaz sem távozó sem érkező játékos nem volt.)
A bajnokság Február 25.-én kezdődik, hazai környezetben, Csór ellen, 14.30-as tervezett kezdéssel. (Ha a pálya alkalmatlan lenne a játékra, akkor valószínű, hogy Móron a műfüves nagypályán lesz megtartva a mérkőzés) Az ifi csapatunk március 3.-án kezdi a bajnokságot Pázmánd ellen.

Az IFI csapatunk január 28-29.-én kezdte meg a “felkészülést” a szokásos FMLSZ-Kupa kispályás bajnokságban. Az U19 korosztályban 13 csapat részvételével, 3 csoportba zajlottak a mérkőzések. Fiataljaink – Benis Máté, Szentendrei Dani, Boros Bence, Kalányos Máté, Tóth Fecó, Szabó Laci – az “A” jelü csoportba kerültek, ahol előbb a Videoton Baráti Kör korosztályos fiataljait verték 5-0-ra, majd egy “kis” szerencsével Fehérvárcsurgó ellen 3-0. A következő ellenfél a később tornagyőztes Felcsút volt, akitől 2-0-ra kikaptak, de az utolsó csoportmérkőzésen a Mór ellen már sima 4-2-es győzelmet arattak. Így csoportelsőként, 9 ponttal jutottak be a vasárnapi elődöntőbe. Itt a Nádasdladány fiataljai volt az ellenfél, ahol nagy küzdelemben de alul maradtak 2-1-re. Ennek ellenére dicséret illeti a fiúkat, mind az elért eredményért, mind a hozzáállásért. (egy “kis” félreértés miatt szombaton cserejátékosok nélkül kellett lejátszani a mérkőzéseket…)
BRAVÓ – SZÉP VOLT FIÚK !!!

Tóth József
forrás: Bakonycsernye Sport facebook