Bakonycsernyei BSE hírek 2024.04.20.

Felnőtt csapatunk hazai pályán fogadta a Videoton BKE csapatát. Hazai pályán még ebben a szezonban 100%-os a csapat! Első félidőben csapatunk letámadást alkalmazott aminek a 12. percben meglett az eredménye. Molnár Dávid szerezte meg a vezetést(1-0). Egy hazai védelmi megingás után a vendég csapat egyenlített (1-1), de Molnár Tamás és Molnár Dávid góljai után már a félidőben 3-1 volt az állás. Második félidőben igazi szenzációt láthatott a haza szurkoló sereg. Csapatunk csatára Molnár Ákos közel két év után lépet pályára ismét a 68. percben. Sokáig nem is kellet várni a gólra, mert Lattenstein Norbert álompassza után meg is szerezte a csapat negyedik gólját a 73. percben(4-1). Majd tíz perccel később Fodor Krisztián passza után Ákos megszerezte a második gólját is a mérkőzésen (5-1). A mérkőzést végül Csányi Roland gólja zárta le (6-1).

Igazán jó hangulatú mérkőzéssel készülhetünk a szerdai kupa mérkőzésre a Sárbogárd SE ellen.


Ifjúsági csapatunk hazai pályán fogadta a Mány csapatát. Csapatunkban több hiányzó is volt, a vendég csapat jó erőkkel érkezett. Első félidőben a vendég csapat szerezte meg a vezetést büntetőből, majd növelte is előnyét. Fordulás után még egy gólt szereztek a vendégek, amivel ki is alakult a 0-3-as végeredmény.
Jövő héten javítási lehetőség.


U13-as csapatunk idegenbe utazott a következő mérkőzésre . Jó létszámban és kísérőkkel utaztunk. Kallos Levente csapata jó sorozatban van. Három győzelem és egy vereség a tavaszi mérleg. A mérkőzésen a Feketehegy SE kezdet jobban, a 12 percben megszerezték a vezetést. De a Csernyei csapatot nem zavarta meg a hátrány és még az első félidőben megfordította az állást, Báles Zoltán két és Fülőp Róbert és Andrási Krisztofer egy-egy góljával 1-4-re. Második félidőben rengeteg gólszerzési lehetőség volt számunkra, de csak egy gólt sikerült még szerezni, amit Báles Zoltán szerzet. Végén még kaptunk egy gólt, amivel kialakult az 2-5-ös végeredmény.
Újabb győzelem!!

Kallos Levente