17. forduló

Heti foci
A 17. fordulóval folytatódott a Megye II-es labdarúgó bajnokság.
Mindkét csapatunk – felnőtt és Ifi – Pázmándra látogatott, ahol egy kicsit “felemás” eredmény született.
A felnőttek hozták a “kötelezőt” és végig motiváltan, irányítva a játékot, sok helyzetet kidolgozva játszott és 2-0 arányban nyert. Meg kell említeni, hogy “csak” azért ilyen szerény az eredmény, mert az ellenfél kapusa remek formát fogott ki, látványos védéseivel tűnt ki a mezőnyből. Ez a mi támadónkra, Fodor Krisztiánra (a képen) is elmondható, hiszen két szép gólt szerzett. Az elsőt szabadrúgásból, a másodikat pedig a “hintába ültetett” védők között lőtte. 🙂 Csapatunk ezzel továbbra is magabiztosan, hat pontos előnnyel vezeti a tabellát. Bravó – szép volt fiúk.
Az Ifi csapatnál már nem volt ilyen egyértelmű sem az eredmény sem a játék. A fiúkon meglátszott, hogy ez volt az első tétmérkőzésük tavasszal, így nyugodtan mondhatjuk, hogy “idény eleji” formában, “meddő mezőnyfölényben” harcolták ki az 1-1-es döntetlent. A fiúk ezzel visszacsúsztak a 3. helyre, de reméljük, hogy ez csak “ideiglenes” állapot. 🙂 Azért Bravó – szép volt fiúk.
Szombaton hazai pályán javíthatnak a fiatalok, hiszen 10.00-kor a Mány ificsapatát fogadják.
A felnőttek szombat délután – 15.00 – szintén a Mány ellen lép pályára, ahol el kél a buzdítás, hiszen mindig “nagy” mérkőzéseket vívott a két csapat. Várjuk kedves szurkolóinkat, nézőinket.
HAJRÁ CSERNYE – HAJRÁ BÁNYÁSZ !!!

Tóth József
forrás: Bakonycsernye Sport facebook

OSZ-CAR Megyei II. osztály Észak Felnőtt

17. forduló: PÁZMÁND – BAKONYCSERNYE 0-2 (0-1)
Összeállítás: Spandler – Schneider, Fojtyik, Ódor, Mészáros(Csapcsár), Kovács, Flórián(Balogh), Strommer(Benis), Kadlecsik(Molnár), Fodor, Varga A.(Boros)

Gól: Fodor (2)


A héten játsszák:

OSZ-CAR Megyei II. osztály Észak Felnőtt
18. forduló: 2017.03.11. 15:00 BAKONYCSERNYE – MÁNY

OSZ-CAR Megyei II. osztály Észak U-19
18. forduló: 2017.03.11. 10:00 BAKONYCSERNYE – MÁNY