Karbantartás

Mint bizonyára mindenki észrevette, a mai napon némi karbantartáson, ráncfelvarráson és a sorok újrarendezésén esett át az oldal. Erre sajnos már szükség volt, a közel háromévnyi működés során az oldalt meghajtó motor rengeteget fejlődött; az oldal tartalma egyre szerteágazóbb és sokrétűbb lett, a káosz ezáltal egyre nőtt, egészen a tegnapi napig, amikor is ez a káosz már konkrét funkcionalitási hibákban csúcsosodott ki.

Az oldalak, linkek rendezése mellett bizonyos, soha ki nem használt funkciók megszűntek. Átszerveztük a a Galériát is, saját alkönyvtárat és meghajtót kapott, így sokkal egyszerűbb és sokkal jobban testre szabhatóbb a rengeteg fényképalbum.

Az oldal működése jelenleg 80%-on áll, a fő funkciók működnek, a tegnapi napon fellépő hibákat maximálisan elhárítottuk. A hírek visszatöltése folyamatos, de a nagy mennyiség miatt napokba fog telni, mire a legutolsó bejegyzés is a helyére kerül. Időben visszafelé haladunk, tehát a legfrissebbek már láthatóak, elérhetőek.

Tervbe van vége egy új funkció is: az éves szinten összegyűjtött fényképeket egy külön aloldalról el lehet majd érni és le lehet tölteni (tehát a 2006, 2007, 2008-as állományokat is).

Üdvözlettel

admin