Megkezdődött

Megkezdtük a Megyei 1. osztályos pontvadászatot, ahol a Bakonycsernyei BSE a Videoton Sóstói műfüves pályáján játszott a Dunafém-Maroshegy ellen.

Felnőtt: Dunafém-Maroshegy – Bakonycsernyei BSE 3:1 (0:1)
Összeállítás: Lukács, Guitprech (Egerszegi), Hancsák, Varga, Zách, Strommer, Schneider, Hart (Répási), Hanzli, Osgyán (Horváth), Kadlecsik
Gólszerző: Kadlecsik

Az első félidőben a csapat magabiztos játékkal uralta a mérkőzést és Kadlecsik révén megérdemelt előnyhöz jutott. A második félidőben a csapat sajnos benn maradt az öltözőben és 2 perc leforgása alatt fordított a hazai csapat. A hátralévő időben nem sikerült fordítanunk és egy 11-est is kihagyván csapatunk vereséget szenvedett.

Ifjúsági: Dunafém-Maroshegy – Bakonycsernyei BSE 0:2 (0:1)
Összeállítás: Kalincsák D., Kalincsák R., Kallós, Boros, Bartal, Kovács, Sztrida (Mogyorósi), Balogh, Lénárth (Bocska), Fidrich (Bene), Monostori (Lattenstein)
Gólszerző: Kovács (2)

A csapaton meglátszódott a nyári szünet és a szezon első mérkőzése alapján csiszolni kell még a játékunkon. Azonban így is magabiztosan a csapat legjobbja Kovács Dávid mindkét félidőben szerzett 1-1 góljával eldöntötte a mérkőzést.

Egyéb hírek:
Csütörtökön (augusztus 20.) Magyar Kupa mérkőzést játszunk idegenben a Győrszemere KSK ellen 16:30-as kezdéssel.

Következő megyei forduló és egyben az első hazai mérkőzésünk augusztus 23.-án (vasárnap) kerül megrendezésre,ahol Káloz csapatát fogadjuk. Kezdési időpontok: felnőtt: 17:00, ifjúsági: 15:00 óra.