Remek zárás

Hétvégén csapataink Pákozdra látogattak:

Ifjúsági mérkőzés Pákozd 1-0 Bakonycsernye
Ifjúsági csapat összeállítása: Kalincsák D., Bartal Z., Boros L., Bene Zs., Fél A., Bocska T., Kovács D., Bartal P., Molnár Á., Mogyorósi R., Csikár A., Monostori P., Valásek P., Kalincsák R., Kalincsák Á.

A mérkőzésen – kijelenthetjük – csapatunk fölényben játszott, de az adódó lehetőségeket rendre kihagytuk, míg a hazaiak gyakorlatilag két kapura lövésből egyszer eredményesek tudtak lenni! Reméljük jó felkészüléssel(!), tavasszal feljebb tudunk kapszkodni a tabellán!

Felnőtt mérkőzés : Pákozd 0-2 Bakonycsernye
Gólszerzők: Guitprecht, Kallós
Csapat összeállítása: Lukács, Sneider, Zách, Hancsák, Sztrida (Guitprecht), Tóth, Varga, Osgyán , Balogh (Kallós), Fidrich, Simek

A mérkőzés előtt csapatunk reménykedve várta a találkozót, a már már szokásosnak mondható elszántsággal. Mindenképp győzelemmel szerettünk volna lejönni a pályáról. Az első félidőben enyhe hazai fölény volt érezhető a vendégek szokásos kontrái mellett. A második félidő hatalmas hazai rohamokkal indult, de csapatunk megőrizve egységét remekül védekezve megállította a vendég csapatot, sőt erejéből még kontrákra is futotta. Az utolsó 10 percben aztán szinte kettészakadt a pálya, ami teret adott kontráinknak; ezekből kettőt sikerült is értékesíteni. Elmondhatjuk, hogy fiatal csapatunk hatalmas meglepetésre 23 ponttal zárta a bajnokságot, ami – szurkolóink szerint is – hatalmas teljesítmény, és optimizmusra ad okot a jövőbeli tervek eléréséhez!

Egyéb híreink:

A mérkőzés után a bakonycsernyei futballbarátok és a baráti kör ismét fergeteges és rendkívül magas színvonalú estét kerekített a két csapatnak, amit minden játékos nevében hálásan köszönünk!

Ezzel az őszi fordulók végére értünk, folytatás tavasszal, reméljük ugyanilyen szép eredményekkel és összetartó játékosokkal, szurkolókkal!