Hatpontos hétvége

Csapataink ebben a fordulóban Székesfehérváron vendégeskedtek a Dunafém-Maroshegy vendégeként.

Ifjúsági mérkőzés: Dunafém 0-1 Bakonycsernye
Csapat összeállítása: Kalincsák D., Bartal Z., Boros L., Bene Zs., Fél A., Bocska T., Kovács D., Bartal P., Molnár Á., Mogyorósi R., Csikár A., Monostori P.
Gólszerző: Valásek

Csapatunk 0:0-ás félidővel fordult, pedig számos helyzetet dolgozott ki, de ezeket ekkor még nem sikerült kihasználni. A második félidőben a számos helyzetből sikerült egyet kihasználni, így csapatunk elhozta mind három pontot vendéglátójától.

Felnőtt mérkőzés: Dunafém-Maroshegy 1-3 Bakonycsernye
Összeállítás: Lukács, Sneider, Zách, Hancsák, Sztrida, Tóth, Varga (Simek), Galló (Kallós), Fidrich, Balogh (Veres), Hanzli
Gólszerzők: Fidrich, Hanzli (2)

Csapatunk – tanulva az előző mérkőzésből – koncentráltabban kezdett és jobban küzdött, aminek az első félidő végére meg is lett az eredménye: egy gólos előnyre tettünk szert. A második félidőben a kontrákra helyezte csapatunk a hangsúlyt, amely egy védelmi megingást követően eredményt is hozott: ekkor Hanzli góljával már 2 gólós előnyben voltunk. Sajnos a vége előtt 10 perccel egy mesterien elvégzett szabadrúgást követően a hazaiak felzárkóztak, de a középkezdésből(!) 2 passzal ismét a hazaiak hálójába került a labda, így végül 1-3 lett a vége. Csapatunk a 11.  helyről várja a következő fordulót.

Egyéb híreink:

Serdülő csapatunk a hétvégén Nádasdladánytól 5-1 es vereséget szenvedett.

U-7, U-9, U11-es korosztályos csapataink Bodajkon szép sikereket értek el!

A következő fordulóban Polgárdi csapatát látjuk vendégül oktober 17. -én, ifjúsági mérkőzés 12:30, felnőtt 14:30 órakor!