Hárompontos hétvége

Csapataink a hétvégén Polgárdi csapatait fogadták vendégül.

Ifjúsági mérkőzés: Bakonycsernye 1-2 Polgárdi
Ifjúsági csapat összeállítása: Kalincsák D., Bartal Z., Boros L., Bene Zs., Fél A., Bocska T., Kovács D., Bartal P., Molnár Á., Mogyorósi R., Csikár A., Monostori P., Valásek P.

Csapatunk az első félidőben kevés helyzetet dolgozott ki, a vendég csapat ellenben 2 kapufa mellett számos helyzetet hagyott ki; ebben nagy szerepe van Kalincsák kapusnak, aki az egészen a mérkőzés végéig tartotta a lelket a csapatban remek védéseivel, ám ekkor a játékvezető előbb Kalincsák Róbertet majd Csikár Attilát is kiállította, így kettős emberhátrányban játszó csaptunk végül egygólós vereséget szenvedett hazai pályán. Sajnos így a 2009. 04. 19.-e óta tartó sorozat megszakadt (ugyanis utoljára hazai pályán ekkor kapott ki csapatunk).

Felnőtt mérkőzés: Bakonycsernye 3-1 Polgárdi
Gólszerzők: Zách, Hanzli (2)
Csapat összeállítása: Lukács, Sneider, Zách, Hancsák, Sztrida (Guitprecht), Tóth, Varga, Osgyán, Galló, Fidrich (Simek), Balogh (Veres), Hanzli (Kallós)

Csapatunk nagy reménnyel várta a találkozót. Az előző fordulóban aratott idegenbeli sikert meglovagolva szerettük volna itthon tartani mindhárom pontot. A mérkőzés enyhe vendégsikerrel kezdődött, de kontráinkal rendre zavarba tudtuk hozni ellenfelünket. A félidő közepén aztán góllá ért egy kontra, amihez – valljuk be – a vendég kapus hibája is kellett. A második félidőben aztán “hamar” kettőre növeltük előnyünket, ugyanis a középkezdésből kettő passzal ismét a vendég hálóban kötött ki a labda. Erre még a vendégek válaszolni tudtak, de Hanzli megszerezte maga második, csapatunk harmadik gólját, amire a vendégek már képtelenek voltak válaszolni, így kialakult a 3-1-es végeredmény. Csapatunk így a 10. helyen áll a bajnokságban.

Egyéb híreink:

Jövő héten Káloz vendégeként lépünk pályára, ifjúsági mérkőzés 12:30, felnőtt 14:30 órakor.