Bravúros hétvége

Csapataink ezúttal itthon fogadták Kápolnásnyék csapatait.

Ifjúsági mérkőzés: Bakonycsernye 5-0 Kápolnásnyék
Gólszerzők: Bene (2), Kovács (2), Kalincsák
Ifjúsági csapat összeállítása: Kalincsák D., Bartal Z., Boros L., Bene Zs., Fél A., Bocska T., Kovács D., Bartal P., Molnár Á., Mogyorósi R., Csikár A., Valásek P., Kalincsák Á.

Csapatunk remekül játszva megalkuvás nélkül tartotta itthon a 3 pontot és bizonyította be, hogy tud nagyon szervezetten és közönségszórakoztató módon focizni. Az 5 gólós győzelem könnyen lehetett volna nagyobb különbségű is; ugyanis a gólokon kívül számtalan helyzetet és kapufákat dolgozott ki a csapat.

Felnőtt mérkőzés: Bakonycsernye 1-1 Kápolnásnyék
Gólszerző: Balogh A.
Felnőtt csapat összeállítása: Lukács, Sneider, Zách, Simek (Suralik), Guitprecht, Tóth, Varga, Osgyán, Galló, Balogh (Kallós), Hanzli (Veres)

Csapatunk a tabella harmadik helyét elfoglaló csapattal mérkőzött és fegyelmezettségnek, szervezettségnek köszönhetően az egész mérkőzésen veszélyesebben játszott, több helyzetet kidolgozott. (Ezek közt 3-4 ziccert is amelyet sajnos nem sikerült kihasználni.) Így maradt az 1 pont, de a mérkőzés előtt valószínűleg sokan kiegyeztek volna ezzel az eredménnyel.

Egyéb híreink: jövő héten a szomszéd várak csatájára kerül sor, azaz Pusztavámra látogatunk, és reméljük minél több vendégszurkoló is ellátogat, hogy ezzel is támogassa csapatainkat. Ifjúsági mérkőzés vasárnap 11:30 órától, felnőtt mérkőzés 13:30 órától.