13. forduló – Eredmények

Felnőtt mérkőzés: Bakonycsernye – Mány 5-0 (1-0)
Összeállítás: Lukács – Schneider, Monostori(Boros), Strommer, Simek Cs.(Simek A.), Varga A., Varga J., Fodor, Kovács, Bocska, Právics(Tábori)

Többet támadtunk az első félidőben és szép számmal alakítottunk ki helyzeteket, de a lövések vagy elkerülték a kaput vagy az ellenfél kapusa hárított. Egy helyzetet azért sikerült értékesíteni és megérdemelt vezetéssel mentünk a szünetre. A második félidőben aztán megindult a gólgyártás. Az ellenfél játékosai fáradni látszottak és a félidő elején lőtt két gyors gól megfogta őket. Ezután már csak a gólkülönbség volt kérdéses. Végül egy ötös lett a vége, amiből Strommer M. négyet lőtt. Megőriztük dobogós helyünket a hétvégi rangadó előtt.
Gól: Strommer(4), Varga A.

U-21 mérkőzés: Bakonycsernye – Mány-Csabdi 11-0 (3-0)
Összeállítás: Benis – Hodula(Szabó), Kalincsák(Nochta), Mészáros B., Boros B., Klupacs(Bene), Sulák(Haik), Fojtyik, Bartal(Tóth), Képesi, Mészáros T.

Végig nagy fölényben játszva, gólparádét rendezett csapatunk. Még akkor is növeltük a gólkülönbséget, mikor több serdülő korú játékos is játéklehetőséget kapott csapatunkban.
Gól: Fojtyik(6), Bartal, Mészáros B.(2), Mészáros T.(2)


A héten játsszák:

OSZ-CAR Megyei II. osztály Észak Felnőtt

14. forduló 2014.11.15. 13:00    BAKONYCSERNYE – BODAJK

OSZ-CAR Megyei II. osztály Észak U-21

14. forduló 2014.11.15. 11:00    BAKONYCSERNYE – BODAJK