14. forduló – Eredmények

Felnőtt mérkőzés: Bakonycsernye – Bodajk 2-0 (0-0)
Összeállítás: Lukács – Schneider, Monostori(Boros), Strommer, Szolnoki(Simek A.), Varga A.(Hajnal), Varga J., Fodor, Kovács, Mészáros, Právics(Tábori)

Régen találkozott bajnokin a két ősi rivális és ez meglátszott a nézőszámon is. Láthatóan nagyon komolyan vették a meccset a csapatok és nagy iramú szikrázó csatát láthattunk. Az első félidő közepétől egyértelműen jobbak voltunk, csak a helyzetek maradtak ki. Fordulás után is folytatódott a darálás és végül a bodajki védelem megadta magát és megszereztük a vezetést. Egy védelmi hiba után azonnal válaszolhattak volna a vendégek, de kapusunk a helyén volt. Ezután már nem volt erő a bodajki csapatban a góllövéshez, csak az volt a kérdés mennyit lövünk még. Nehéz meccs volt, de megérdemelt győzelmet arattunk.
Gól: Varga A., Strommer

U-21 mérkőzés: Bakonycsernye – Bodajk 1-2 (0-1)
Összeállítás: Benis – Hodula(Képesi(Weiland)), Kalincsák, Turják(Tóth), Boros B., Klupacs, Sulák, Fojtyik(Haik), Bartal, Bene, Mészáros T.

Két hasonló játékerejű csapat csatázott egymással. Mindkét oldalon adódtak helyzetek, de csak a vendégek tudtak kihasználni egyet a szünetig. A második félidőben mindent megtett csapatunk az egyenlítésért, de egy kontrából a Bodajk lőtt újabb gólt. Az utolsó percek meglehetősen paprikás hangulatban teltek, főleg mikor szépítettünk  és elérhetőnek tűnt a döntetlen. Sajnos az idő már kevésnek bizonyult az egyenlítéshez és így a két csapat helyet cserélt egymással a tabellán.
Gól: Mészáros T.


A héten játsszák:

OSZ-CAR Megyei II. osztály Észak Felnőtt

15. forduló 2014.11.22. 13:00    BAKONYCSERNYE – KŐSZÁRHEGY

OSZ-CAR Megyei II. osztály Észak U-21

15. forduló 2014.11.22. 11:00    BAKONYCSERNYE – KŐSZÁRHEGY